Scriptures4us

A Christian Home Based Business Opportunity


Questions & Answers

Back to Home Page


1) How much income can I earn as a member?

Answer:  It's totally up to YOU and how much effort, time and money you are willing to spend to build YOUR business. However, we will tell you this. The opportunity is here if you would like to someday to do this on a Full Time basis.

*Examples of income. If you sponsor:

... That's $215,520 per year. However, none of this will happen in a few months. However, if this is what you want, then you MUST do this:

a) Develop PATIENCE. As the old saying goes "Rome wasn't built in a day" ... and neither will your business.

b) Don't look for short cuts, because there they aren't any. If you take our advise on HOW to build YOUR business, then "little by little" more than likely you will earn more income then ever thought possible. This is not a "get rich quick scheme" but a legitimate home based business that WORKS.

c) Every highly successful person says the SAME thing - "Never Give Up".

*DISCLAIMERAll examples of income are not guarantees, but only to show you the Power of Our Marketing Program and how PATIENCE not Luck, a Business Degrees, College Degree or anything else is your "KEY TO SUCCESS".

It's PATIENCE from beginning to end and ... NEVER GIVING UP!


2) How do I get Started?

Answer: You MUST join one (1) of our Auto Programs to qualify as a member and to receive commissions from other members that join your group. The income that is generated from these programs is how we pay commissions.

For More information go to: http://saas.shopsite.com/scriptures4us/page76.html

3) How do I build my business?

Answer: There are a few ways you can build your business for practically nothing.

a) Join the Co-op Magazine Advertising Program and reach thousands of prospects every month. All leads are equally divide among members who have joined this group..

b) Join the Facebook Advertising Program. Our ads reaches thousands upon thousands of CHRISTIANS every week. All leads are equally divided among those who have joined this Fantastic and very inexpensive program.

For more information on these programs go to: http://saas.shopsite.com/scriptures4us/page65.html

c) Purchase our Recruiting Postcards and Labels of Christians who are looking for a Home Based Business to join.

For more information go to: http://saas.shopsite.com/scriptures4us/page95.html

4) How many Levels are there?

Answer: One Straight Level. Sponsor receives 90% to 100% commission on all personally sponsored members who join any of our Auto Bible Lessons Programs and 25% commission on Auto Product Certificate Program and the PhytoGold Program ... PLUS. You can purchase any of our products (except sales aids) at 25% OFF.

5) How often are commission checks sent?

Answer: Once a month. Minimum Check amount is $5.00. If less then $5.00 then that amount will be added to your account until the amount is at least $5.00. NO check will be issued that are less than $5.00. All commissions are paid by check on or about the 10th of each month for the previous months sales.

6) What is the Pay Forward Givers Program and how will it benefit me.

Answer: This is a Pre-Paid Program and here's how it works ... We will Automatically Add Two (2) New Members to your group each month. E ach month you will receive back a 90% Commission ($35.92) from the two (2) Givers Members in addition to any other commissions you may receive from your other members ... GUARANTEED!!!

For more information on this program go to: http://saas.shopsite.com/scriptures4us/givers.html

7) What is the Get Serious Program and how will it benefit me.

Answer: This is a Fantastic Program and to fully understand how this works we recommend you visit the site at: http://saas.shopsite.com/scriptures4us/serious.html

8) Can members who have a website, but have not joined the Auto Program purchase products at 25% OFF.

Answer: YES. Every time someone purchases products you will receive a 25% Commission.

9) What kind of Products do you offer?

Answer: We have Bible Lessons Online, Bible Lessons on CD, Nutritional, Skin Care, Bath, Shower and Body Lotion Products. All of our products have a New Testament Scripture on the front of each Product. Praise God.

10) Do your products have a GUARANTEE?

Answer: YES. Try any of our products for 30 days and your not satisfied for any reason just let us know and we will refund 100% of the product price. NO Forms to fill out, NO Explanations and you don't even have to return the product. How's that for a GUARANTEE?

To view or order any of our products, visit our 24 Hour Online Store at: http://saas.shopsite.com/scriptures4us/page74.html

11) How to I get my Monthly Bible Lessons?

Answer: ONLY those who have joined the Bible Lessons Auto Program are entitled to receive our Monthly Lessons. A special link will be sent each month to their email address. Those who have joined the Bible Lessons on CD Program will receive their CD on/or about the 20th of each month PLUS the link for the Bible Lessons Online each month.

To listen to a sample Bible Lesson and to see what you will receive each month go to: www.scriptures.cc/012.html

12) Do you have a rating with the Better Business Bureau?

Answer: Yes we have a A+ Rating which is their highest rating and we have never had a complaint files against us.


Your Financial Future is in your hands ... GO FOR IT!!!

Any other questions, feel free to call us Toll Free 1-844-246-6760 Mon-Fri 8am-4pm Eastern Time. After hours leave a message and we WILL call you back. You may also email us at: questions@scriptures4us.com

All questions will be answered within 24 Hours

 God Bless,

Scriptures4us

Back to Top


Email: admin@scriptures4us.com
Toll Free: 1-844-246-6760
Copyright © 2018 Scriptures4us, LLC.
All Rights Reserved.